Suk hjerte

Velkommen til min blog, der er en blanding af mangt og meget. Du kan orientere dig om indholdet på emnelisten ud til højre. Her kan du klikke dig ind på det emne, der måske kunne have din interesse. Jeg fortæller først og fremmest om de bøger, jeg har skrevet, skriver på og måske vil skrive. Du kan således finde en del researchsider, idet siden også er en slags værksted for mig. Ufærdige skrifter bliver her behandlet (mishandlet) til det bedre forhåbentlig. Vil du vide mere om forfatterens tanker om og tilgang til sit job , er der også en rubrik til det, “forfatteren” såmænd. Mere personlige oplysninger kan man finde på min hjemmeside www.hesselholt.com

At skrive er at lide
At leve det er smerte
Hvis man da ikke ejer
Et veldresseret hjerte


Hulda Lütken skrev det lille vers for snart 100 år siden.

Det er ikke alle hjerter, der frivilligt underkaster sig dressur.

Hun blev ikke regnet for en stor digter i samtiden og er glemt i dag, og digtet her er jo ikke stor poesi. At rime hjerte på smerte!

Men selv dårlige vers kan bruges. Og for resten var Hulda Lütken ingen dårlig forfatter, hun skrev fine ting, som stadig kan læses. Og så er hun for resten født i Elling sogn. Vi er sognebørn.

2 tanker om “Suk hjerte

  1. Men hvem ved? Når det allersværeste kapitel er skrevet, og skrevet, som det skal skrives, så bliver hjertet måske løftet fri af 66 års smerte. Måske er der noget, et sted, som har ventet på netop det i 66 år.

    Jeg ved det ikke. Men jeg har spekuleret på i nogen tid, om det ikke kunne være en del af forklaringen på alt det, der er svært i øjeblikket.

    • Ja det har jeg også tænkt på. At hjertet er nær ved at briste KAN skyldes, at jeg er trådt ind i et minefelt – men nu ikke være en kryster – jeg har altid haft det med at stikke hovedet i busken. Og så at opdage, at det var en tjørnebusk, jeg ville skjule ansigtet i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *