– nok et intermezzo

Velkommen til min blog. Et vindue til mit forfatterskab – et forum for diskussion af emner, jeg finder interessante og aktuelle.

Ja, det må enhver utålmodig Skagensprojektlæser undskylde, men det varer lidt og måske endda lidt længe, før jeg igen for alvor får ild i skagenspennen – den smågløder i det stille, og det lover jo godt.

Men foreløbig er der et helt andet projekt, som ikke godt kan vente, men som ikke desto mindre vil tære gevaldigt på min energi den nærmeste tid. Kom jo hjem forleden efter MANGE rengfulde ugers fravær, og herunder kan I se, hvad der i den tid skete i min dejlige have – den anden paradisiske biotop i min lille verden, men med den forskel, at jeg her selv leger Vorherre og går og bilder mig ind, at jeg kan skabe ( genskabe ) selveste Edens Have. Det gør jeg ikke i det Nordlige – der sørger HAN for hvert et strå ( og dem er der kommet mange af, efter at kvælstoffet i luften er steget og græsset i færd med at kvæle rensdyrlav og lyng, suk). Nå, men her er jeg også en sølle skaber, må jeg indrømme, se bare på disse billeder af før og efter min flugt til koldere himmelstrøg:

OG NU EFTER:

Ja faktisk er haven næsten kønnest, når den udfolder sig i al sin farvestrålende vildskab. Men det skal vi nok få ødelagt!

MEN ANNA ELSKEDE DET – HUN KOM PÅ GRÆS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *