Samtale 2 – 10. marts


Velkommen til min blog, der er en blanding af mangt og meget. Du kan orientere dig om indholdet på emnelisten ude til højre. Her kan du klikke dig ind på det emne, der måske kunne have din interesse. Jeg fortæller først og fremmest om de bøger, jeg har skrevet, skriver på og måske vil skrive. Du kan således finde en del researchsider, idet siden også er en slags værksted af færdige og ufærdige skrifter. Vil du vide mere om forfatterens tanker om og tilgang til sit job , er der også en rubrik til det, “forfatteren” såmænd. Mere personlige oplysninger kan man finde på min hjemmeside:
www.hesselholt.com.
T: “du går til præst”
A: “Ja, og så?”
T: “Så ved du noget om Gud.”
A.: “Lidt.”
T: “Fortæl mig, hvor han er!”
A: “Man kan sige, han er i dig.”
T: “Er han SÅ lille?”
A: “Du er meget større end du tror.”


 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *