Engle tegnet af Cecilia og Alexander julen 2015

Støvring 1999

Skagen Bibliotek 2015

Det er længe siden, der har været indlæg om engle på bloggen. Tobias og englen hviler på min indre harddisk – engang i mellem flyver en tanke ned på papiret – ja, jeg bruger papir til tanker. Og der tegner sig måske et skarpere billede af, hvordan den lille roman bliver. Foreløbig er den så absolut på fosterstadiet.
Men i juleferien bad jeg to af mine børnebørn tegne enten en engel eller en djævel. Og pigen tegnede sært nok en engel og drengen en djævel. Cecilia er 12 år og Alexander 9 år.
Cecilias engel:

 


 
Alex’ djævel:

 
Jeg fortalte dem den gamle historie om kampen mellem den gode Gud og hans onde engel Lucifer, der endte med en drabelig kamp, hvori Lucifer ( Satan, Djævelen – kært barn har mange navne) til sidst styrtedes i dybet og endte i Helvede. Hvordan han gik fra at være Guds Engel til Hells Angel. Den senere tegnede de også.
 
Alex’ version
 

Cecilias version:

 
 
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *