114 – lidt mere om min smukke bedstemor

Velkommen til min blog. Et vindue til mit forfatterskab – et forum for diskussion af emner, jeg finder interessante og aktuelle

Anna Andersen – fotograferet på sin 80 års fødselsdag.

I et tidligere indlæg har jeg skrevet om min bedstemor. Min smukke bedstemor, har jeg kaldt hende, og smuk var hun, men jo egentlig ikke min bedstemor, skønt vi er i familie. Hun giftede sig med min bedstefar, uddeler Andersen i Hulsig, og da han døde flyttede hun til Strandby og boede lige til sin død hos os på Strandvej 18.

Hun hed Anna og kom fra Krøggården, og hun var barnebarn af mine tipoldeforældre, Christiane Jeppesen og Christian Krøgh. Hendes mor hed Maren, og hun var en søster til min oldemor Marie Houkjær, der blev gift med Ole Pedersen Houkjær. Sammen fik de to min farmor Elise, der blev gift med Janus Hesselholt, og altså blev mor til min far, Magnus Hesselholt. Så jo, jeg er i familie med Bedstemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *