Intermezzo

 Velkommen til min blog. Et vindue til mit forfatterskab – et forum for diskussion af emner, jeg finder interessante og aktuelle

Et lille kig ind i foråret, lige før sommeren bryder frem. Som afveksling fra de tørre tal, hvis antal dog vil blive mangedoblet i den kommende tid. Ligesom jeg også regner med at få tid og mulighed for fordybelse i enkelte familier inden så længe. Og nu taler jeg om Hulsigbogen, der er længe om at kravle op ad de mange trapper. Men alene det faktum, at den er på trapperne er dog allerede et fremskridt. Det går i den rigtige retning. Men det går langsomt. I mellemtiden vil vi glæde os over sommeren. Den er her nemlig allerede.
Billederne herunder er fra Fussingø Sø, og vi er taget derhen for at plukke anemoner og drikke kaffe og se og sanse.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *