91 – Intermezzo

Blot to ord for at gøre opmærksom på, at jeg har fået en reaktion på Rannerød Skole indlægget. Her hører vi om en lærer, som kom til skolen under krigen ( det står ikke direkte ) men han var i al fald nazist. Det var lærer Wilhelmsen ikke, men han må på det tidspunkt have været for gammel og åbenbart haft en vikar. Ellen Åmand henledte min opmærksomhed på det indlæg, der hedder: Hjemstavnsroman nr.66, hvor en hulsigbo fortæller om sin skolegang i Rannerød Skole. Se evt. indlægget, men jeg laver korrektur på Rannerød indlægget med det samme.
 
I øvrigt vil jeg gentage, at diverse indlæg hele tiden udbygges og redigeres og opdateres, efterhånden som jeg får nye oplysninger eller evt. opdager unøjagtigheder. Og samtidig vil jeg påpege endnu engang, at de granskninger ( research på moderne dansk) som jeg gør og hvis resultat udmøntes på bloggen IKKE er af videnskabelig karakter. Det er råmateriale til min roman eller hvad det nu bliver. Men det er selvfølgelig altid underbygget med kildeanvisning etc. (= så godt som altid).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *