Intermezzo


A. P. Gaardboes grav på Raabjerg Kirkegård
 
Der er i øjeblikket stilstand på bloggen. Skal der være bevægelse i denne tid, må bølgerne komme fra dig, og har du lyst til at føje noget til, at lad det frit rulle ind på bloggen. Det ville være rart med lidt vind fra alle retninger.
Skagenprojektet vokser dog troligt i forfatterens forvirrede hoved, men ikke for tiden andre steder.
Jeg er ikke færdig med A. P. Gaardboe – ham vender jeg tilbage til, så snart jeg atter får ro omkring mig. Og det med forvirringen skal du ikke lade dig forvirre af: tingene lægger sig smukt tilrette i en dertil indrettet box på min indre harddisk.
Lidt om den nærmeste tid på bloggen – hvis vi altså ser bort fra dit indlæg. Det bliver igen Bent Haller og denne gang med hans “Digterpjalten”, en roman hvori for øvrigt A.P Gaardboe spiller en ikke uvæsentlig rolle.
Engang i juli vil jeg lade Ellen Åmands lille tekst om vejen Tranevej poppe op på bloggen – en dejlig tekst.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *